Camping

La petite Valette

Camping la petite Valette

Onze camping is gelegen in het hart van Frankrijk, regio auvergne/Rhône-Alpes , departement Allier. De camping is makkelijk te bereiken vanaf de a71. Onze camping ligt op een terrein van 4.7 hectare en telt 40 plaatsen, allen met europese elektra aansluiting van 6 ampere. De plekken zijn ruim, min 100 m2 en, niet onbelangrijk, ze zijn vlak. Ook hebben wij een visvijver waar u in alle rust kunt vissen.

Op La Petite Valette is er genoeg te doen voor jong en oud, zwemmen, vissen, voetballen, volleyballen, badminton, jeu de boules, tafeltennis etc. Vanuit de camping zijn er mogelijkheden tot fietsen, wandelen, autotochten, bezoekjes aan markten, festivals, vulkanen, meren, stadjes, bossen, rommelmarkten, kastelen, pretparken en musea, meer informatie hierover vind u terug onder de Tab "Omgeving en activiteiten"

Camping La petite Valette camping La petite Valette camping La petite Valette camping La petite Valette camping La petite Valette 

camping La petite Valette

 

Zwembad

Camping la petite Valette beschikt over twee zwembaden, die de nodige verkoeling zullen geven op de warme dagen. Er is een zwembad voor de allerkleinsten en natuurlijk een voor de iets grotere kinderen onder ons.

    

Restaurant

Het restaurant is in het seizoen elke dag geopend. Een reden om het rustig aan te doen. Niets doen hoeft niet duur te zijn op Camping La Petite Valette.

Restaurant van camping La petite Valette Restaurant van camping La petite Valette 

animatie op camping La petite Valette animatie op camping La petite Valette animatie op camping La petite Valette animatie op camping La petite Valette animatie op camping La petite Valette

animatie op camping La petite Valette animatie op camping La petite Valette animatie op camping La petite Valette