de beste bouwmarkten in almere

Of je nu een fanatieke of minder fanatieke doe-het-zelver bent, er is altijd wel iets te doen in en om het huis. Misschien wordt het nu echt tijd om die muur een andere kleur te geven. Of wellicht ga je eindelijk beginnen aan de klus die je al zo lang hebt uitgesteld. Woon je in de omgeving van Almere? Dan is het handig om te weten waar je terecht kunt voor je (bouw)materialen. Hieronder vind je 3 bouwmarkten in Almere en omgeving waar je als particulier terecht kunt.

Pontmeyer

Bij Pontmeyer kunnen zowel vakmannen als doe-het-zelvers terecht. Dankzij het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je nodig hebt. Wanneer je nog niet precies weet welke materialen of producten je het beste kunt gebruiken kun je passend advies vragen aan de medewerkers. Wat extra handig is aan deze bouwmarkt, is dat er ook een drive-in aanwezig is. Materialen kunnen daardoor direct uit het vak ingeladen worden.

Gamma

Gamma mag niet ontbreken in dit rijtje van bouwmarkten. Van verf tot behang en van badkamer tot tuin, in deze bouwmarkt vind je alles wat je nodig hebt voor je project. Ook wanneer de winkels gesloten zijn vanwege het coronavirus ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Met click & collect kun je je bestelling online plaatsen en op een geselecteerde dag ophalen in de winkel. Niets staat je dus in de weg om aan je klus te beginnen.

de beste bouwmarkten in almere

Praxis

Ook bij bouwmarktketen Praxis kun je terecht voor alles wat je nodig zou kunnen hebben op het gebied van klussen. Met een assortiment van meer dan 60.000 producten en ruim 190 winkels verspreid door Nederland heb je ruime keuze uit verschillende merken en soorten materialen. Tijdens de lockdown, waarin niet-essentiële winkels gesloten zijn, kun je je bestelling online plaatsen en vervolgens ophalen in de winkel.

Bouwmarkt Almere

Dus ben je op zoek naar een bouwmarkt in Almere waar je ook als particulier terecht kunt? Dan zijn alle bovenstaande winkels een goede optie voor jou. Heb je producten van meerdere winkels nodig? Kijk dan eens bij Woonboulevard Doemere voor een bouwmarkt in Almere. Hier vind behalve de Gamma als Praxis ook allerlei verschillende woonwinkels om inspiratie op te doen voor het volgende project.